Ledig tjänst: Produktionschef

Ledig tjänst: Produktionschef

Ledig tjänst: Produktionschef

2017-02-27  TJÄNSTEN ÄR NU TILLSATT!

 

Najad har en mycket stark orderingång och fulltecknade orderböcker för 2017 och 2018. Dessutom lanserar vi två helt nya modeller 2017. Vi behöver nu förstärka upp vårt duktiga team med en Produktionschef till produktionen i Henån.

Arbetsuppgifter:

Som produktionschef på Najad kommer du arbeta i en verksamhetsnära roll där du aktivt styr, driver och leder den dagliga driften. Du har direktrapporterande arbetsledare och ansvar för en produktionsavdelning bestående av snickare, elektriker, motorinstallatörer och inköpare.

Fokus ligger på produktions- och arbetsplanering för att säkerställa optimal byggnationsprocess och leverans i tid mot kund. En viktig del är att arbeta långsiktig med utveckling av produktionseffektivitet och kvalitet i produktionen. Du ansvar även för att styra inköpspersonal och därigenom följa upp och driva samarbetet med underleverantörer. Du kommer att ha budget-, kvalitets- och effektivitetsansvar för produktion och personal. Detta innebär att du självständigt hanterar frågor kopplade till personal, produktion, kvalitet, ekonomi samt arbetsmiljö.

Som produktionschef har du ett stort ansvar och för rätt person finns stor utvecklingspotential inom bolaget. Du rapporterar direkt till VD och sitter med i Najads ledningsgrupp.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har akademisk teknisk utbildning och minst 5–7 års erfarenhet från tillverkade industri. Du har en dokumenterad erfarenhet från förändrings- och effektiviseringsprojekt samt arbete med kvalitetshöjande åtgärder. Utmärkta egenskaper i Office-paketet, B-körkort och goda kunskaper i engelska är ett krav.

Personliga egenskaper:

Som person är du prestigelös, intresserad och initiativrik. Med dina goda ledaregenskaper och vilja och förmåga att leda andra är du engagerad och motiverad att ta verksamheten till nya nivåer. Ditt arbetssätt är strukturerat och affärsmässigt och du använder din analytiska förmåga för att hitta bra lösningar på de utmaningar och frågeställningar som uppkommer.

 

Vi behandlar ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag. Omgående tillträde, enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten och för att ansöka är du välkommen att kontakta:

Frida Osbeck, Marketing Director

E-mail: frida.osbeck@najad.se

Tel: 0728-589393