Vår agent i England öppnar nytt försäljningskontor i Hamble Point Marina

Vår agent i England öppnar nytt försäljningskontor i Hamble Point Marina

Vår agent i England öppnar nytt försäljningskontor i Hamble Point Marina

Vi har nöjet att berätta att vår engelska agent Boat Sales International har öppnat nytt försäljningskontor i Hamble Point Marina i Southhampton, England.

Hamble Point Marina
Jeff och Mike som förestår Boat Sales International berättar – Hamble Point Marina ligger vid mynningen av floden Hamble och det nya kontoret befinner sig i hjärtat av själva marinan, utan tvekan en av de mest aktiva småbåtshamnarna i Storbritannien. Hamble Point Marina är något av båtsförsäljningens High Street och det nya kontoret kunde inte ligga bättre till, med magnifik utsikt över floden och en placering mitt emot marinans trevliga bar som är en samlings- punkt. Här har vi goda förutsättningar för att sam- manstråla med både gamla och nya kunder!

Brokerage
I och att Najad ligger i starten av Najad Internatial Brokerage är vi angelägna om att utveckla kontakten med både köpare och säljare, vårt försäljningskontors fantastiska läge i kombination med Internet utgör ett ovärderligt verktyg i kontakten med våra kunder.
Vare sig du väljer att köpa eller sälja din båt genom Najad så kan du dra nytta av att vi har en unik förståelse och kunskap av just din båt. Vårt genuina intresse för att just din Najad ska komma i fortsatt goda händer, skiljer oss från andra båtmäklare och det är därför vi vågar säga att vi kan erbjuda den all- ra bästa servicen när du bestämt dig för att sälja eller byta in din båt.

Stor erfarenhet av både båtarna och segling
Som Najads agenter i Storbritanniens har Jeff och Mike ett verkligt intresse i för Najad, och har många års erfarenhet av både båtarna och segling. Jeff var under 90-talet Najad agent för Storbritannien och Mike hade det brittiska kontoret från år 2000 och tolv år framåt. Tillsammans har de sålt över 300 nya Najads och många fler via förmedling.
Efter att ha undervisat i segling i över tio år arbeta- de Mike för ett flera brittiska båtbyggare innan han valde Najad. Jeff har seglat över Atlanten nitton gånger och har även gjort många resor från Sverige till Storbritannien, då han byggde Farr ”pilot house” båtar som på många sätt liknar Najader – svenska båtar av högsta kvalitet på mellan femtio och sexti- ofem fot.
Jeff och Mike är kunniga och professionella båtmäklare som är välkända för sin vänliga och hjälpsamma inställning och de är alltid glada att kunna hjälpa till inom alla aspekter av båtägande

Förmånligt erbjudande i april
Najad International Brokerage letar ständigt efter fina Najader att sälja genom sin mäklartjänst och
kan erbjuda ett förmånligt erbjudande för båtar som listas under april månad.

Telefon: +44 (0)23 8045 7966
E-mail: info@boatsales.co.uk