Arbetsmöjligheter på Najad!

30/12/22

Najad är i en expansiv fas och söker nu medarbetare till produktionen i Henån på Orust.

Under sommaren 2022 påbörjades en nysatsning för att åter etablera Najad som det självklara valet för de kunder som söker exklusiva, eleganta och trygga segelbåtar på mellan 39-57 fot. I augusti presenterades nya Najad 450 CC Next Generation och under hösten flyttades verksamheten tillbaka hem till Henån, Orust.

Produktionen kommer i januari att dra igång med full fart och Najad söker därför engagerade och drivna medarbetare som vill vara med på en unik resa att åter etablera Najad i det yttersta toppskiktet av segelbåtsindustrin.

Att arbeta hos Najad
Najad är ett personligt bolag, med tydliga mål för tillväxt och lönsamhet. Vi finns i trevliga lokaler i Henån, Orust och har starka, långsiktiga samt stabila ägare, som även äger Orust Yacht Service och Arcona Yachts. Vi kan erbjuda goda möjligheter till personlig utveckling i takt med att vi växer.

Hos Najad eftersträvas en hållbar företagskultur där medarbetarna betraktas som avgörande för bolagets framgång. Vi vet att stark laganda, innovation och struktur är avgörande för att skapa båtar i världsklass, och du ska känna en stolthet i att tillhöra Najadfamiljen.

Vad vi söker
Vi söker dig som vill vara med på en spännande resa, som är öppen för nya idéer och med stark lagkänsla. Vi tror att du byggt båt tidigare och drivs av att leverera kvalitet i världsklass. Najads företagskultur är familjär och organisationen är platt– inställningen är att du tar tag i det som behöver göras, oavsett om uppgiften är stor eller liten.

Till produktionen söker vi nu ett team med nedan kompetenser;

  • Båtbyggare
  • Finsnickare
  • Maskinsnickare
  • Elinstallatörer
  • Motormontörer
  • Beslagsmontör

Vi har möjlighet att erbjuda tjänster på deltid och heltid. Du behöver kunna behärska svenska i tal och skrift. Utbildning och tidigare erfarenhet inom båtproduktion är meriterande.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka din ansökan till info@najad.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Malmqvist på tel 0304 30 800 alternativt på fredrik.malmqvist@najad.se

Urval och intervjuer sker löpande.

Menu